BIC Plzeň

BIC News

Získali jsme prestižní ocenění pro podnikatelský projekt roku 2022

Projekt ITI PMO – posílení kapacit coworkingu a technologického centra BIC Plzeň zvítězil v kategorii Služby infrastruktury

Ministerstvo průmyslu a obchodu ve spolupráci s Agenturou pro podnikání a inovace ocenilo podnikatele v prestižní soutěži Podnikatelský projekt roku. Ta uděluje ceny za úspěšné projekty podpořené z evropských strukturálních fondů již od roku 2006. Projekty vybrané za rok 2022 byly realizovány v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK).
V Pražské křižovatce byly slavnostně předány ceny za vítězné projekty 12 úspěšných podnikatelů. Posílení kapacit coworkingu a technologického centra BIC Plzeň je vítězem kategorie Služby infrastruktury.
Velké gratulace všem!

Byly vyhlášeny nové výzvy z OP TAK

Nové výzvy k podávání žádostí o dotace z OP TAK vyhlásilo Ministerstvo průmyslu a obchodu. S koncipováním projektů a přípravou žádostí o dotace pro tento typ výzev máme praktické zkušenosti. Přijďte se poradit!

Celý článek

Vyhlášení 7. výzvy mezinárodního programu Eurostars-3

Program Eurostars-3 podporuje malé a střední podniky, které chtějí spolupracovat na mezinárodních projektech v oblasti výzkumu, vývoje a inovací a vytvářet inovativní řešení.

Celý článek