BIC Plzeň

BIC News

Začínáte podnikat nebo si rozmýšlíte nový projekt?

Zajímá Vás, jak vzniká kreativní idea, jak si stanovit cílovou skupinu a jak kampaň s celostátním zásahem naplánovat a úspěšně zrealizovat? Co musíte překonat v začátcích podnikání a jaký je recept na vybudování úspěšné firmy? Podívejte se na záznam akcí.

Na podzim 2020 jsme pro Vás ve spolupráci s U.S. Embassy Prague připravili sérii akcí s podtitulem #ZačniPodnikat. V říjnu jsme odstartovali workshopem s Pavlínou Louženskou Jak uvést na trh nový produkt nebo službu, v listopadu a prosinci proběhly dva panely. Nejprve s Alžbětou Královou a Ondřejem Rudolfem na téma Jak prodat vlastní projekt a vybudovat značku, následovala diskuze Petry Kubálkové a Marka Bárdyho Jak se nenechat odradit v začátcích podnikání.

“Měla jsem velkou čest sdílet panel s Markem Bárdym a proč říkám čest? Na začátku to vypadalo, že jsme úplně odlišní, během přípravy našeho vystoupení jsme zjistili, že řadu východisek v podnikání, jako udržitelnost, zaměstnanci a zaměstnankyně na prvním místě nebo pro klientský vztah máme stejné,” hodnotí Petra Kubálková.

Jak prodat vlastní projekt a vybudovat značku

Přednášející:
Alžběta Králová – Managing Partner IPM Consulting, s.r.o.
Ondřej Rudolf – Strategy & Brand Circle Line, s.r.o.

Jak se nenechat odradit v začátcích podnikání

Přednášející:
Petra Kubálková – zakladatelka C2C Solutions Group, s.r.o., Project Manager, iQuest
Marek Bárdy – Managing Director CIE consulting, s.r.o.

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek