BIC Plzeň

BIC News

Disraptors Summit startuje prodej lístků: setkejte se s budoucí astronautkou na Mars

Disraptors Summit je významnou událostí v oblasti technologií a start-upů. Kromě soutěže o titul Startup Champion přivede do Prahy i zajímavé hosty.

Summit bude i místem, kde můžete potkat titány podnikatelského světa. Novinkou letošního ročníku je European Champions League, bitva o evropský titul Startup Champion.

KDY: úterý 11. října 2022
KDE: Pavilon B, Výstaviště Praha, hned vedle Křižíkovy fontány

Jako partner akce pro vás máme promo kód na nákup vstupenky.
Stačí zadat BIC15 a získáte slevu 15 %!

disraptors.com

První ohlášení spíkři

Alyssa Carson
budoucí astronautka na Mars
Jejím cílem je stát se první osobou na Marsu. A dělá proto maximum. Studovala na International Academy of Astronautics a později Astrobiologii na Floridském Technologickém Institutu. V 19 letech je držitelkou Raketové licence, Pokročilé potápěčské certifikace, Pilotní licence, Licence parašutismu třídy A a je certifikovaný Aquanaut.

Milena Králíčková
rektorka Univerzity Karlovy
V roce 2016 se Milena Králíčková stala profesorkou lékařské histologie a embryologie. V letech 2010–2014 byla proděkankou Lékařské fakulty v Plzni a v letech 2014–2022 prorektorkou pro vzdělávání Univerzity Karlovy. Od 1. února 2022 je čerstvě rektorkou Univerzity Karlovy.

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek