BIC Plzeň

BIC News

Plzeň spustila nový portál. O dotace se bude žádat elektronicky

Nový portál zjednodušuje způsob komunikace s úřady a institucemi v Plzni, shromažďuje na jednom místě všechny aktuálně vypsané dotační programy. Třeba i Plzeňské podnikatelské vouchery.

Od června radnice spustila nový dotační portál, který shromažďuje na jednom místě všechny aktuálně vypsané dotační programy a tituly. Kromě samotného přehledu umožňuje jeho prostřednictvím o vybraný dotační titul rovnou zažádat. Celý proces je tím pro firmy výrazně jednodušší.

CHCI PŘEJÍT NA WEBOVÝ PORTÁL

Portál byl oficiálně spuštěn v červnu, plně využívaný bude od září, kdy se začínají vypisovat dotační tituly pro podzim 2022 a následující rok 2023. Jako první ho využijí žadatelé o Plzeňský podnikatelský voucher. Žádosti budou elektronicky přijímány od 1. září do 30. září 2022.

Stáhněte si průvodce novým portálem

Cílem programu Plzeňské podnikatelské vouchery je podpořit a posílit inovační aktivity plzeňských firem. Pro firmy jsou vouchery podnětem k navázání kontaktu s výzkumnou organizací (VO) nebo rozšíření stávající spolupráce. S pomocí plzeňských podnikatelských voucherů můžete využít kapacit, znalostí a vybavení výzkumné organizace, které nemáte k dispozici. Spolupráce s výzkumnou organizací vám přinese nejen reálné výstupy projektu, ale také nové profesní kontakty, zajímavá řešení či náměty na další inovace. V neposlední řadě poskytne i pohled, na který v běžném provozu není čas. Pro výzkumné organizace naopak plzeňské vouchery představují cennou výměnu zkušeností.

Více informací o programu Plzeňské podnikatelské vouchery

Titulní stránka aplikace “Dotace města Plzně”

Máte zájem o konzultaci programu Plzeňské podnikatelské vouchery?

Mgr. et Mgr. Martina Surynková

Mgr. et Mgr. Martina Surynková

surynkova@bic.cz
734 801 209
377 205 211

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek