BIC Plzeň

BIC News

Disraptors Summit startuje prodej lístků: setkejte se s budoucí astronautkou na Mars

Disraptors Summit je významnou událostí v oblasti technologií a start-upů. Kromě soutěže o titul Startup Champion přivede do Prahy i zajímavé hosty.

Summit bude i místem, kde můžete potkat titány podnikatelského světa. Novinkou letošního ročníku je European Champions League, bitva o evropský titul Startup Champion.

KDY: úterý 11. října 2022
KDE: Pavilon B, Výstaviště Praha, hned vedle Křižíkovy fontány

Jako partner akce pro vás máme promo kód na nákup vstupenky.
Stačí zadat BIC15 a získáte slevu 15 %!

disraptors.com

První ohlášení spíkři

Alyssa Carson
budoucí astronautka na Mars
Jejím cílem je stát se první osobou na Marsu. A dělá proto maximum. Studovala na International Academy of Astronautics a později Astrobiologii na Floridském Technologickém Institutu. V 19 letech je držitelkou Raketové licence, Pokročilé potápěčské certifikace, Pilotní licence, Licence parašutismu třídy A a je certifikovaný Aquanaut.

Milena Králíčková
rektorka Univerzity Karlovy
V roce 2016 se Milena Králíčková stala profesorkou lékařské histologie a embryologie. V letech 2010–2014 byla proděkankou Lékařské fakulty v Plzni a v letech 2014–2022 prorektorkou pro vzdělávání Univerzity Karlovy. Od 1. února 2022 je čerstvě rektorkou Univerzity Karlovy.

Plzeňské podnikatelské vouchery jsou zpět

6. května byla vyhlášena nová výzva oblíbeného programu podpory spolupráce výzkumných organizací a firem Plzeňské podnikatelské vouchery.

Celý článek

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek