BIC Plzeň

BIC News

Video: Plzeňské podnikatelské vouchery pomáhají firmám inovovat

Co jsou Plzeňské podnikatelské vouchery a jak firmám pomáhají? „Je to něco jako průmyslová seznamka,“ říkají zástupci firem.

Podívejte se na video, které jsme o programu podpory spolupráce podniků a výzkumných organizací v Plzeňské aglomeraci natočili. Inspirujte se příběhy firem, které se programu Plzeňské podnikatelské vouchery účastnily.

 

 

Výzva pro letošní rok

Více informací o Plzeňských podnikatelských voucherech najdete na našich stránkách. Žádosti o dotaci do letošní výzvy se budou přijímat od 1. září do 30. září 2022.

Více informací o programu najdete na našich stránkách.

www.bic.cz/vouchery

Využijte konzultační dny k programu

Máte o program zájem nebo o účasti v něm uvažujete? Napište nám; rádi vám podáme informace a poradíme, jak zpracovat žádost o dotaci.

V úterý 21. června a 28. června proběhnou konzultační dny vždy v 10–12 hod. Prosíme, zaregistrujte se předem u Martiny Surynkové.

Termíny pro červenec a srpen budou průběžně vypisovány, sledujte naše stránky a sociální sítě.

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek