BIC Plzeň

BIC News

Konzultant BIC Plzeň Martin Holubec zvolen do vedení mezinárodní sítě EBN

To, že jsme členem sítě European Business and Innovation Centres Network (EBN), není žádnou novinkou. Díky tomuto členství můžeme používat značku BIC, která označuje certifikované podnikatelské a inovační centrum. EBN je mezinárodní evropská síť, která sdružuje více než 200 těchto center, tzv. “BICů” a dalších organizací, jako jsou inkubátory, inovační a podnikatelská centra po celé Evropě a 100 přidružených členů, kteří podporují rozvoj a růst inovativních podniků. Služby poskytované EBN zahrnují širokou škálu aktivit, jejichž cílem je pomáhat svým členům poskytovat vysoce kvalitní podporu pro své klienty.

Martine, gratulujeme!

Máme radost, že náš kolega Martin Holubec byl právě zvolen jako zástupce za Českou republiku do boardu EBN.

Martin u nás pracuje  od roku 2004 jako konzultant. Zaměřuje se zejména na poradenství v oblasti financování výzkumu, vývoje a inovací především pro existující inovační podniky.

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek