BIC Plzeň

BIC News

Soutěž EY Podnikatel roku hledá úspěšné podnikatele světového formátu

Přihlaste se nebo nominujte firmu, o které si myslíte, že má našlápnuto mezi světovou byznysovou elitu. Čas máte do 21. října 2021. 

Soutěž EY Podnikatel roku v České republice již 21 let objevuje výjimečné osobnosti, které katapultuje mezi světovou byznysovou elitu. Podnikatele, kteří mají silnou vizi, odvahu postavit se výzvám čelem a motivaci vydat se dosud neprošlapanými cestami. Vedle hlavního vítěze, EY Podnikatele roku České republiky, ocení porota každoročně ty nejúspěšnější podnikatele také v krajích a v rámci slavnostního galavečera udělí ceny v kategoriích:

  • EY Technologický podnikatel roku
  • EY Začínající podnikatel roku
  • EY Společensky prospěšný podnikatel roku

Nominace a přihlášky

Nominovat podnikatele do soutěže může kdokoliv, nejlépe prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.podnikatelroku.cz, kde je k dispozici rovněž přihláška pro podnikatele. Na stejném webu jsou k dispozici také podrobnosti k jednotlivým soutěžním kategoriím, pravidlům, hodnoticím kritériím či složení jednotlivých porot.

Uzávěrka přihlášek i nominací je 21. října 2021.

Přihlaste se do soutěže EY Podnikatel roku 2021, stejně jako Josef Průša z Prusa Research!

 

Porota se řídí mezinárodně platnými pravidly EY a neomezuje se při hodnocení a výběru vítězů pouze na ekonomická data. Naopak, hodnocení zohledňuje mimo jiné osobnost soutěžícího, jeho čestnost a poctivost, strategickou orientaci či inovace a dopad jeho podnikání.

Jméno držitele titulu EY Podnikatel roku 2021 České republiky, spolu s vítězi v dalších kategoriích, bude slavnostně vyhlášeno 1. března 2022. Vítěz bude reprezentovat Českou republiku na celosvětovém finále, které se uskuteční 8. – 10. června 2022 v Monte Carlu.

Loňskými vítězi se loni stali v Plzeňském kraji Jaroslav Follprecht a Roman Žák ze společnosti AIMTEC.

O soutěži EY Podnikatel roku

EY Podnikatel roku je nejprestižnější světová soutěž podnikatelů, která vzdává hold výjimečným osobnostem. Jejím cílem je ukázat veřejnosti vynikající osobní příklady na poli podnikání, které mohou být vzorem pro mladé začínající podnikatele. Soutěž EY Podnikatel roku je koncipována jako mezinárodní, proto jsou kritéria, podle nichž jsou posuzováni jednotliví účastníci, v každé zemi srovnatelná. V současné době se jako jediná světově uznávaná soutěž svého druhu pravidelně vyhlašuje již téměř v 60 zemích na šesti kontinentech. Podrobnější informace naleznete na www.podnikatelroku.cz.

O EY

Ernst & Young, s.r.o. je předním celosvětovým poskytovatelem odborných poradenských služeb v oblasti auditu, daní, transakčního a podnikového poradenství. Znalost problematiky a kvalita služeb, které poskytuje, přispívají k posilování důvěry v kapitálové trhy i v ekonomiky celého světa. Výjimečný lidský a odborný potenciál umožňuje EY hrát významnou roli při vytváření lepšího prostředí pro své zaměstnance, klienty i pro širší společnost.

Název EY zahrnuje celosvětovou organizaci a může zahrnovat jednu či více členských firem Ernst & Young Global Limited, z nichž každá je samostatnou právnickou osobou. Ernst & Young Global Limited, britská společnost s ručením omezeným garancí, služby klientům neposkytuje. Pro podrobnější informace o naší organizaci navštivte prosím naše webové stránky www.ey.com/CZ.

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek