BIC Plzeň

BIC Events

V určitý moment je to vždy o ceně

Umíte správně nastavit cenu? A neprodáváte zbytečně levně? Udělejte si čas a přijďte se poradit s Petrem Pouchlým, zakladatelem společnosti Court of Moravia.

Ať již prodáváte jeden umělecký artefakt za rok nebo stovky párů tenisek za den, musíte si spočítat, jestli se vám to vyplatí a neprodáváte zbytečně levně. A jestli s cenou jdete do diskuze ve správný moment. A jestli vnímá klient za danou cenovku reálnou hodnotu… tedy existuje vůbec nějaká reálná hodnota? A co na to konkurence? A co Jan Tleskač?

Příběh Jana Tleskače se sice nedozvíte, ale ať již jste Amigo Pablo nebo senorita Chiquita, cenu budete umět nastavit jako Baťa. Z pohodlí vaší kanceláře.

KDY: středa 8. prosince 2021  16:00 – 18:30 hod.
KDE: online ZOOM
Přednášející: Petr Pouchlý

Workshop je určený  pro start-up i zavedené firmy.
Akce je bezplatná, je nutná předchozí registrace.
Pořadatelem akce je SIT Port.

CHCI SE ZAREGISTROVAT

Petr Pouchlý se projektovému managementu a řízení mezinárodních profesionálních týmů věnoval v rámci skupiny GTS CE od roku 2001 do roku 2013, přičemž plně využíval zkušeností z neziskového sektoru. Tvrdí, že lze v korporaci existovat i lidským způsobem s lepším dopadem na cíle akcionářů, než při klasickém striktním managementu. Nyní tyto vědomosti proměňuje v gamifikaci a human centered designu (HCD) jako byznys konzultant v oblasti HR, lean managentu a inovací a založil společnost Court of Moravia.

Nebojte se legislativy v oblasti AI: AI a odpovědnost

Jste připraveni prozkoumat AI, ale zajímají vás pravidla?

Celý článek

Seminář: Partnerství znalostního transferu a Spolupráce - Klastry

Ve spolupráci s Agenturou pro podnikání a inovace (API) vás zveme na seminář s názvem Partnerství znalostního transferu a Spolupráce - Klastry.

Celý článek