BIC Plzeň

BIC News

Příjem žádostí o dotaci byl ukončen

Příjem žádostí o dotaci z programu INKUBACE FIREM 2023 byl ukončen. Zájem o vstup do podzimního běhu inkubačního programu 2023 projevilo celkem 13 žadatelů.

Všechny žadatele o dotaci čeká prezentace projektu před radou inkubačního programu. Rada programu na základě prezentací 13. září vybere účastníky podzimního běhu programu 2023.

Prezentace by kromě krátkého představení firmy měla stručně a jasně zodpovědět otázky: KDO je váš zákazník a PROČ by měl mít o váš produkt/službu zájem? Bez určení pravé hodnoty, kterou váš produkt zákazníkovi přinese, je těžké vymýšlet strategie a sestavovat funkční byznys model.

Pomoc při přípravě prezentací poskytnou konzultanti inkubačního programu. Zároveň bude možné vyzkoušet si prezentaci “nanečisto” a získat tak zpětné vazby od ostatních zájemců o vstup do programu.


Nestihli jste se přihlásit? Kontaktujte nás a domluvte si termín konzultace. Příjem žádostí do jarního běhu 2024 bude spuštěn v únoru 2024.

MÁM ZÁJEM O NEZÁVAZNOU KONZULTACI

Jarního kola inkubačního programu se zúčastní 7 nadějných startupů

Rada inkubačního programu na základě prezentací vybrala účastníky jarního kola inkubačního programu 2024. Ti tak postupují do další fáze programu.

Celý článek

EENergy – granty pro MSP na energetické úspory

Malé a střední podniky mohou prostřednictvím mezinárodní sítě Enterprise Europe Network využít kaskádové financování až 10.000 EUR na energetické úspory.

Celý článek